Lengslenes labyrint (E-bok) Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2013
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205450509
Oversetter: Kari og Kjell Risvik

Lengslenes labyrint (E-bok)

Suksessforfatteren av Syersken fra Madrid følger opp med en storslått roman om svik, eksil og nye begynnelser.
Pris 119,00
Utsolgt

Blanca Perea må bort. Bort fra Madrid, ektemannen og den unge kvinnen han venter barn med. Hun flykter til et bittelite universitet på California-kysten, der hun tar på seg å organisere arkivet til Andrés Fontana, en professor som døde for 30 år siden.

Men møtet med Santa Cecilia-universitetet gir ikke Blanca det følelsesmessige pusterommet hun sårt trenger. I stedet blir hun revet med av historiene hun finner i Fontanas etterlatte papirer, og av alle menneskene som sto ham nær. Og ikke minst av en forførende hemmelighet som Fontana snublet over rett før han døde i en tragisk ulykke.

Men for å løse professorens mysterium må Blanca konfrontere alt det hun rømte fra i Madrid og mange av sine mest skjebnesvangre valg tidligere i livet.

María Dueñas' nye bestselger Lengslenes labyrint er en storslått roman om svik, eksil og nye begynnelser - der både California på 1800-tallet og etterkrigstidens Spania gjøres ualminnelig levende.

«En smeltedigel av liv.» El Mundo

«Dueñas skriver forbløffende naturlig, uten jåleri, og hun er en ekspert i å trekke ut kraften i mellommenneskelige relasjoner.» ABC

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris