Menneskehunger (E-bok) Høyoppløst bilde
E-bok
Utgivelsesår: 2019
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205529571

Menneskehunger (E-bok)

Krim om en grav fra middelalderen, om kokekunst, lengsel etter hevn og menneskets destruktive appetitt. Og om sårbarheten hos en aldrende småbarnsfar.
Pris 179,00

Samme dag politiførstebetjent Odd Singsaker kommer tilbake fra pappaperm, gjør en arkeolog i Trondheim en uhyggelig oppdagelse i en grav fra 1200-tallet: Lårbeinet til skjelettet i graven er byttet ut med en knokkel av helt ny dato. Kort tid senere blir en restaurantanmelder funnet drept i den lukkede bakgården til et av byens bedre spisesteder. Kroppen mangler hele det ene beinet.

Odd Singsaker står overfor en forbryter som skal komme til å utfordre og teste alle hans evner. En selvsikker morder som spiller et utspekulert spill, og som kommer Singsaker skremmende tett inn på livet: En dag oppdager han en blodflekk i sin egen datters barnevogn. Blodet stammer fra den drepte restaurantanmelderen.

Anmelderne mener:

terningkast5_logo_logo

"Den er godt skrevet, inneholder mange krumspring, mange potensielle mistenkte, mange blindspor, ja det er en bladvender av ypperste merke – med et stort, sammensatt og skikkelig herlig persongalleri, som også inkluderer Adressas kyniske krimreporter Vlado Teneski."
Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

terningkast5_logo_logo

"Det er som alltid fornøyelig å lese seg gjennom sentrale og mer perifere steder i trønderhovedstaden. Pennen beveger seg lett og ledig. Og trofaste Brekke-lesere er blitt glade i nevnte Singsaker og kona Felicia for lenge siden.
Per Magne Midjo, Trønder-Avisa

"Brekke [er] en av de norske krimforfatterne som skriver best; han har tempo, temperatur og godt språk."
Tarald Aano, Stavanger Aftenblad

"Solid driv i handlingen."
Finn Stenstad, Tønsberg Blad

"Med kreativ hånd styres vi gjennom en skog av uhygge i Jørgen Brekkes roman."
Jon Terje Grønli, Gjengangeren

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
399,00