Mios blues (E-bok) Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2015
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205479166
Oversetter: Inge Ulrik Gundersen

Mios blues (E-bok)

E-BOK

Ny sjarmerende og gatesmart lek med den hardkokte krimsjangeren. Kristina Ohlsson leverer igjen!
Pris 199,00

«Den etterlengtede oppfølgeren til Lotus blues.

Hva skjedde egentlig i Mios barnehage den siste dagen før han forsvant? Mot sin vilje har advokat Martin Benner blitt dratt inn i jakten på den forsvunne fireåringen. Så lenge barnet er borte, kommer ikke mafiaorganisasjonen til å la Martin være i fred. Martin er desperat og følger opp de få sporene som finnes. 

Men Mios forsvinning er ikke Martins eneste problem. Han må også bringe klarhet i hvem som prøver å legge skylden på ham for to mord han ikke har begått. Martin blir mer og mer paranoid for hver dag som går. Hvem er det som følger ham så tett på uten å være synlig selv? Jakten på sannheten stiller ham overfor et uhyggelig dilemma: Kan han redde både Mio og seg selv? Eller vil flere liv gå tapt før Martin Benner får ro?

Kristina Ohlsson er en av Sveriges nye krimtalenter. Hun har skrevet fem bøker om Fredrika Bergman og Alex Recht og to bøker om advokaten Martin Benner.

«Dette er rett og slett dirrende spenning fra begynnelse til slutt.» Moss Avis, Eva Nyhaug 

«Dette er bra. Riktig bra … Det er spennende, hardkokt med en rapp dialog og et tempo uten like.» Bokmalen

«En neglebitende thriller der ingenting er overlatt til tilfeldighetene og leseren mister pusten av spenning … Mios blues er en av vårens beste krimromaner.» Johannas deckarhörna

«Oppfriskende og underholdende.» Skånska Dagbladet

«… underholdning på høyt nivå og uten fartsgrense.» Hallandsposten

«… har alt en god thriller skal ha.» Bokpool

MOSS AVIS 2 dager siden, kl 3:0 31.10.2015 Side 14  EVA NYHAUG Anmelder  

Solid fra svenskenes nye krimdronning

Svenske Kristina Ohlsson har tidligere jobbet som statsviter, med terrortrusler i Europa og for Säpo og OSSE. Nå bruker hun av arbeidserfaringene sine og skriver på heltid. Og det skal vi lesere være glade for. Ohlsson beveger seg nemlig på samfunnets skyggesider på en høyst troverdig måte i sine bøker. «Mios Blues» er intet unntak. Den er oppfølgeren til «lotus Blues», men kan til nød leses som en selvstendig kriminalroman. Advokat Martin Benner har ufrivillig havnet i sitt livs mareritt. Etter å ha jaktet på sannheten rundt den gåtefulle Sara Texas og hennes forhold til en skremmende mafiagruppering i «lotus Blues» er Benner nå tvunget til å fortsette å lete etter sønnen til Sara Texas, Mio (4). Hva skjedde egentlig i barnehagen da han forsvant? Ikke ulikt sin norske forfatterkollega Jan Mehlum, lar også Ohlsson sin advokathelt komme i politiets søkelys i forhold til flere forbrytelser. Og Benner blir mer og mer paranoid for hver dag som går.
Dette er rett og slett dirrende spenning fra begynnelse til slutt. 
Kristina Ohlsson, «Mios Blues», thriller, Gyldendal forlag, 382 sider

© Moss Avis

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
379,00
Utsolgt
179,00
Utsolgt
199,00