Nå har natten alt Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2020
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205539327

Nå har natten alt

En psykologisk thriller om en drapsgåte og dens ringvirkninger.
Pris 179,00

Den 23. oktober 2012 blir femten år gamle Liv Hassel drept i et skogholt i fredelige Horten, mens foreldrene hennes er i Mexico. Den tre år eldre Vegar Johnsen blir dømt for drapet. 

Åtte år senere møter Livs søster, Mia Hassel, uventet et tidligere vitne i saken. Dette møtet reiser foruroligende spørsmål. Er Johnsen den skyldige? Kan Mia stole på forklaringene til sine aller nærmeste? 

Mia kontakter Helene Paus, en anerkjent forfatter av True Crime-bøker. Paus har selv mistet en datter i krybbedød, og har bestemt seg for å slutte å skrive om drapssaker. Men hun klarer ikke å la saken ligge, det er for mye som skurrer i den. Makter Paus å skrive seg ut av sin egen sorg, eller vil arbeidet med boken om det tragiske drapet bare føre henne dypere ned i det mørket hun befinner seg i? 

terningkast 5 rød

«[…] en solid krim med en velkonstruert intrige befolket med interessante personer.»
Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

terningkast 5 rød

«Hortensforfatteren Jørgen Brekke er av de sjeldne sortene i norsk kriminallitteratur. Han evner, i motsetning til hovedfeltet i sjangeren, ikke bare å låse seg til seriekrimromaner, men å finne nye vinklinger, nye personer og nye intriger.»
Finn Stenstad, Tønsberg Blad

terningkast 5 rød

«Alt i alt er dette blitt en solid thriller, som vil lande høyt i lesebunken når årets norske krim- og spenning-utgivelser skal veies, vurderes og prioriteres.»
Vebjørn Rogne, Bok365

terningkast 5 rød

«Virkelig en spennende jakt etter sannheten.»
Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa

«Denne gangen, med ei bok ettertrykkelig plassert i vår tid, er det så å si noe helt annet, en krysning av privatdetektivfortellingen og en klassisk "whodunnit" i salig Agatha Christies ånd. Begge sjangre kan synes grundig utvasket, men Jørgen Brekke klarer å holde på interessen hele veien. […] Leseverdig, godt fortalt.»
Leif Ekle, NRK

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
399,00