Nortons filosofiske memoarer (E-bok) Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2017
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205502208
Oversetter: Elisabeth Bjørnson

Nortons filosofiske memoarer (E-bok)

Boken for alle hundeelskere!
Pris 169,00
Utsolgt

Norton er en av Sveriges mest bereiste hunder. Han har lekt med ball i Central Park, tigget kjøttboller i Stockholm, spanet på tisper i Kensington Gardens og reddet en kvinne i nød på Gotland. Alt under oppsyn av husfar Håkan Nesser. Til sammen fikk de elleve år med eventyr og vennskap.

I denne boken forteller (hunde)filosofen Norton Kierkegaard om sine tallrike reiser, sine beste tips for livsnytelse og andre innsikter han har fått gjennom livet sammen med tobeinte.

Med kjærlighet og underfundig humor har Håkan Nesser skrevet en ettertenksom bok, som hyllest til sin elskede hund Norton. En bok som passer for alle hundeelskere, og for alle som noen gang har lurt på hvordan menneskelig oppførsel ter seg for en hund.

terningkast5_logo_logo

 «Hvilken genial idé å legge fortellerstemmen til en hund! Hunden er menneskets beste venn, og i dette tilfellet dreier det seg om den svenske forfatteren Håkan Nessers elskede hund, Norton Kierkegaard. (…)Fint oversatt av Elisabeth Bjørnson, og Karin Hagens illustrasjoner i akvarell levendegjør Norton, menneskets beste venn. En bok for alle som elsker hunder, og for alle som trodde de ikke gjorde det.» Anne Schäffer, TARA

 

 

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris