Pappa var nesten på Woodstock (E-bok) Høyoppløst bilde
E-bok
Utgivelsesår: 2021
1. utgave
Nynorsk
ISBN/EAN: 9788205550926

Pappa var nesten på Woodstock (E-bok)

Pris 249,00

Theis bur åleine og har ikkje mykje omgang med andre enn hunden Snuppa. Men Snuppa er gammal og må avlivast, og Theis tek kontakt med dottera Ruby etter fleire års stille. Ruby kvir seg for å ha noko å gjere med den tidvis alkoholiserte faren. Ho og sambuaren har dessutan lenge prøve å få barn saman, utan hell, og nye møte med faren minner henne om alt det dei ikkje får til, nokon av dei.

Pappa var nesten på Woodstock er ein roman om korleis oppveksten formar oss, om skam og tilgjeving. Det ei forteljing om om dei forventningane ein har til seg sjølv og til kvarandre, og om korleis det ein ønskjer seg aller mest, ofte er nærare enn ein skulle tru.

 
Anmelderne mener:

terningkast5_logo_logo

«Du vil neppe angre om du tar med deg denne boka på stranda i sommer. […] Det er en varm sår og rørende fortelling med masse driv, og ikke minst er den veldig morsom. […] Med denne boka skriver Barmen seg rett inn i det samtidssatiriske selskap, der forfattere som blant andre Marit Eikemo og Nina Lykke hører til. Der er det plass til flere gode forfattere. Liker du bøkene deres, vil du nok like denne, og blir neppe skuffet om du pakker den med deg i sommer, om du nå skal på stranda eller ligge i en hengekøye i en skog eller på et fjell. Beach read, heter det vel på engelsk. Jeg gleder meg til neste bok fra Ane Barmen, for jeg vil ha mer.»
Trine Saugestad Hatlen, VG

«Humor om alkoholisme, brotne familieband og ufrivillig barnløyse? Det går an, viser Ane Barmen, i si første, særs sjarmerande, bok for vaksne.»
Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris