Paradisbakken (E-bok) Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2016
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205492660

Paradisbakken (E-bok)

Fire venninner. To drept. Dystre hemmeligheter og 25 års taushet skiller dem.
Pris 199,00

Det er nesten 25 år siden Camilla Carlsen ble funnet drept ved stien i det lille skogsområdet midt i Paradisbakken. Saken ble aldri oppklart. Nå gjør Drammens-politiet en ny gjennomgang i håp om at de med nye øyne og nye metoder skal finne en løsning på saken. Camillas beste venninner har alle vært inne til avhør på nytt; nå møtes de på et utested for å diskutere opplevelsen og minnene fra den gang.

Ved baren står en mann og kaster lange blikk mot May, en av venninnene. May går ut for å ta en røyk, mannen følger etter. Morgenen etter blir hun funnet drept i et utstillingsvindu. Måten liket er plassert på forteller at drapspersonen vil sende en beskjed. Politietterforskerne Bitte Røed og Verner Jacobsen må forfølge både fortidens spøkelser og nåtidens ferskere spor.  

"Reiersgård er en trygg forfatter med et sikkert og godt grep om både handling og karakterer, og det er hele tiden en dirrende nerve i historiene hennes ... Bøkene hennes gjør inntrykk og det er vanskelig å lese dem uten å la seg berøre."
Elin Brend Bjørhøi, VG

"Fremragende psykologisk krim (...) Av denne grunn - ved å beskrive intime medmenneskelige forhold - er dette en uhyre sterk krim - en krim som absolutt er med på å løfte sjangeren."
Jon Terje Grønli, Gjengangeren

terningkast5_logo

"Nok en god krim fra Marit Reiersgård. Slutten blir veldig spennende, med masse djevelsk action."
Gunnar Gran, Stavanger Aftenblad

"... leverer en spenstig og veldreid intrige der tematikken belyser flytende kjønnsidentitet og jenters utkrøpne renkespill."
Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

"Boken fyker ut av startblokkene, og gir ikke leseren rast eller ro før fortellingen bryter målsnøret etter 400 siders fortettet spenning.  Med sin tredje roman, Paradisbakken, har Marit Reiersgård konsolidert sin posisjon som krimforfatter - fra lovende til etablert."
Stein Styve, Lierposten

terningkast5_logo

"I Paradisbakken vet Marit Reiersgård å holde et grep om leseren. Boken er spennende, men også preget av lun humor. Forfatteren har en god fortellerstemme og fin sprogføring. Paradisbakken er en vellykket kriminalroman - fra en nå etablert forfatter."
Svein Gjeruldsen, Tvedestrandposten

"Morsom vri"
Eva Myklebust, Fædrelandsvennen

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
399,00
Utsolgt
229,00