Sammen til det siste (E-bok) Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2015
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205485969
Oversetter: Jan Christopher Næss

Sammen til det siste (E-bok)

En gripende, livsbejaende fortelling for lesere av Jojo Moyes og Nick Hornby.
Pris 199,00

Det er en lys og klar dag i april. Førti år gamle Mia “Rabbit” Hayes er mange ting. Hun er Molly og Jacks elskede datter. Hun er Grace og Davey søster og tolvåringen Juliets mor. Hun er Marjorie Shaws beste venninne og Johnny Fayes store kjærlighet. Og nå er hun på vei til et hospice for å dø.

Mia har vært syk lenge og forsøker å forsone seg med at hun snart vil forlate familien sin. Rundt henne står alle dem hun elsker, og som elsker henne like høyt tilbake. Moren Molly kjemper forgjeves for å finne en kur mot datterens brystkreft, faren sliter med å takle datterens sykdom, og resten av familien sliter med å ta farvel. Og har Juliet egentlig forstått hvor ille det står til med moren? Og hvem skal ta seg av henne når Mia er borte?

Sammen til det siste er blitt en sterk og håpefull historie om å møte livets overraskelser med latter og å finne glede i hvert øyeblikk, en historie skildret med en forbausende letthet og varme. Dette er en bok du sent vil glemme.

Anna McPartlin er en irsk forfatter og stand-up-komiker. Hun har flere suksessrike romaner bak seg, men Sammen til det siste er hennes første tittel oversatt til norsk.

«Umulig å legge fra seg.» Image Magazine

«En herlig følelsesmessig berg-og-dal-bane.» Sunday Independent

«Dypt bevegende og livsbejaende.» Sunday Mirror

«Kjøp en pakke (eller en hel boks!) papirlommetørklær og gå i gang med denne fantastiske historien.» Heat Magazine

«Umulig å legge fra seg.» Image Magazine

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00