Se en siste gang på alt vakkert (E-bok) Høyoppløst bilde
E-bok
Utgivelsesår: 2021
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205545892

Se en siste gang på alt vakkert (E-bok)

Pris 249,00

Det står en engel på marken. Hun står rett foran meg, mild, gjennomsiktig. Det er henne lyset kommer fra. Først tror jeg at hun brenner, det sitrer i luften omkring henne, men det er flimmer fra tusen vinger, nattsvermere og andre smådyr, de kaster seg mot henne, flyr tilbake og kaster seg mot henne igjen. Hun står helt rolig og lyser. Hun ligner alle jeg har elsket. Kom, tenker jeg. Kom og løs den bundne jord.

Marie oppsøker en ungdomsvenninne i England som hun ikke har sett på mange år. Clara tilbringer en dag i Roma med en fremmed mann. En navnløs kvinne våkner opp i en verden som er forandret.

Kvinnene i Se en siste gang på alt vakkert står alle overfor noe ukjent, en side av tilværelsen som de ikke har erfaring med fra tidligere. De ni novellene handler om begjær og ensomhet, om tap og tilgivelse. Men også om det vakre som viser seg i glimt, det hellige og alminnelige som åpenbarer seg blant livets tilfeldigheter.

 

Anmelderne mener:

«Kristin Vego leverer velskrevne tablå der det ukjende løyser seg i det røynlege. […] … ein solid debut, der skrivehandverket er av høg standard.»
Odd W. Surén, Dag og Tid

terningkast5_logo_logo_logo

«Løfterik novelledebut. […] Ni gode noveller om begjær og ensomhet, tap og tilgivelse, det hellige og det vakre.»
Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris