","name":"Skinnet bedrar (E-bok)","numberOfPages":0,"offers":{"@type":"Offer","price":"199"},"workExample":{"@type":"Book","isbn":"9788205501324","inLanguage":"nob","bookEdition":"1nd Edition","bookFormat":"https://schema.org/EBook"}}}
Skinnet bedrar (E-bok) Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2017
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205501324

Skinnet bedrar (E-bok)

Idyllisk sommer, mørke hemmeligheter
Pris 199,00

Det er varm sommer ved den blikkstille Hardangerfjorden, Folgefonna lyser hvit i det fjerne, morellene er i ferd med å modnes. En tidlig søndag formiddag blir seksårige Anders observert gående i pysjbukse langs hovedveien. Det er det siste noen ser av ham.

Likevel meldes ikke Anders savnet før dagen etter, og da er det storesøsteren, 12-årige Ina, som ringer lensmannskontoret.

Den forsvunne lille gutten setter hele Hardanger-bygda Øystese på hodet, og lensmann Bengt Alvsaker må utsette sin egen ferie … den ferieuka han skulle bruke på å møte sin egen sønn for første gang. I den gigantiske leteaksjonen og etterforskningen som følger, avdekkes bygdas skyggesider og hemmeligheter. Hemmeligheter som altfor mange har grunn til å holde skjult.

"... en forrykende og faktisk ganske opprørende finale. Skinnet bedrar kan love godt for det som (selvsagt) er tenkt som en ny krimserie fra fagre Hardanger ".
Sindre Hovdenakk, VG

Dette er godt gjort, og vitner om at forfatteren mener alvor, ikke bare når det gjelder å smi en spennende fortelling ... Som første bok ut i en planlagt serie, er dette en meget solid grunn å bygge videre på. Det skal bli spennende å følge denne forfatteren videre.
Ingvar Ambjørnsen, Dagbladet

terningkast5_logo

"Dette er krim av godt merke. Matre har et perfekt språkøre for sjanger og politisjargong, karakterene er interessante, og den intime måten hun skildrer miljøet og naturen i den lille Hardangerbygda på, gir romanen en fascinerende og troverdig
ramme."
Kjersti Gullvåg, Hamar Arbeiderblad

terningkast5_logo

"... forrykande krim med overraskande slutt. Ja, eg kjenner meg tolleg trygg på at forfattaren har fleire bøker til på beddingen, og så det er sagt, eg ser fram til å følgje Matre vidare."
Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen

terningkast5_logo

"Agnes Lovise Matre er en forfatter man skal ha øynene åpne for. Hun har et godt og variert sprog, og boken er fri for klisjeer. Det er bare å glede seg til neste roman fra hennes hånd."
Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

 

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00