Sov du vesle spire (E-BOK) Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2017
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205499386
Oversetter:
Kjell Jørgen R. Holbye

Sov du vesle spire (E-BOK)

Fra forfatterne bak suksess-serien Springflo, som gikk på NRK1 sommeren 2016.
Pris 199,00

En natt snubler den hjemløse Muriel over en gråtende jente på gaten. Jenta heter Folami og er flyktning fra Nigeria. Muriel får låne et sommerhus i skogen av en venn og tar med seg Folami dit. Men en ettermiddag blir Folami angrepet av en mann i området og Muriel tør ikke være igjen alene med jenta. De kontakter Tom Stilton for hjelp.

Tom arbeider nå for Mette Olsäter, kriminalførstebetjent på Rikskrim. Sammen med Olivia Rönning etterforsker de drapet på en tenåringsgutt som ble funnet nedgravd i Småland, med avskåret hals. Etterforskningen får forgreininger til kloakken i Bucuresti.

Da Olivia får treffe Folami, ser hun at hun har et smykke som ligner på det den døde gutten hadde. Sammen med jenta lykkes Olivia Rönning og Tom Stilton å avsløre en sjokkerende virksomhet.

«Sov du vesle spire rundes av med et meget spennende og tilfredsstillende actionklimaks. Boken er vel verd å lese.» Gunnar Gran, Stavanger Aftenblad

«Den er et lysende eksempel på at det er mulig å skrive et nytt bind i en serie, uten å drive leseren til vanvidd med referater og forklaringer fra og om de tidligere bøkene i serien.» Ingvar Ambjørnsen, Dagbladet

terningkast5_logo

  «At ekteparet Börjlind er erfarne manusforfattere merker vi godt. De behersker sjangeren til fingerspissene i komposisjon og framdrift, og gjemmeleken fram til morderen avsløres går som et finstilt klokkeverk.» Maria Årolilja Rø, Adresseavisen

terningkast5_logo

  «Dette er en krimroman som gir leseren spenning fra start til slutt.» Jon Åge Fiskum, Trønder-Avisa

terningkast5_logo

  Det svenske krimforfatterparet er tilbake med en ny, høyaktuell og troverdig krim.

Boka tar for seg det kriminelle nettverket som grovt utnytter forsvarsløse barn og unge gjennom menneskehandel. I denne groteske fortellingen blir barn og unge lagt under kniven der hensynsløse mennesker høster friske organer fra barna, som deretter blir gravd ned som døde dyr. Noen av barna som blir fanget opp av nettverket kommer til Sverige som enslige, mindreårige asylsøkere og flyktninger, mens andre blir fanget opp i slummen i Romania.

Sammen med en stab av erfarne og uredde etterforskere nøster kriminaletterforsker Mette Olsåter møysommelig opp trådene som skal føre til at de skyldige blir avslørt og pågrepet. Spørsmålet er om etterforskerne når fram i tide, før flere barn må bøte for livet fordi rike og skruppelløse mennesker er villige til å betale for nye organer uten å stille så mange spørsmål om hvor organene kommer fra.

Dette er en krimroman som gir leseren spenning fra start til slutt. Jon Åge Fiskum, Trønder-Avisa

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
399,00
229,00