To sekunder før miraklet (E-bok) Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2015
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205433922
Oversetter: Ellen Huse Foucher

To sekunder før miraklet (E-bok)

Råsterk og følelsesladet roman om håp og vennskap - for lesere av Anna Gavalda og Jojo Moyes.
Pris 119,00
Utsolgt

Det er lenge siden Julie sluttet å tro på eventyr. Som kassadame og alenemor for treåringen Ludovic - hennes eneste solstråle - har hun et utfordrende liv. Men så tar skjebnen henne i hånden. Den godt voksne, generøse Paul blir så beveget av Julies vanskelige situasjon at han inviterer henne på sommerferie ved sjøen i Bretagne. Sammen med Pauls sønn Jérôme, som prøver å komme til hektene igjen etter en personlig tragedie, forsøker de å finne en vei videre i livet.

Da lykken endelig ser ut til å snu for Julie, rammes Ludovic av en forferdelig ulykke ...

To sekunder før miraklet er en roman om å reise seg etter en krise, å åpne seg for andre mennesker, å la seg beruse av de små øyeblikkene - om de gangene man kjenner hjerteslagene helt ut i fingertuppene.

Agnès Ledig, som fikk den franske bokhandlerprisen for denne boken, har en unik evne til å forene alvorlige og dramatiske episoder med optimisme, humor og ømhet.

«… en hyllest til håpet.» Marie Claire

«To sekunder før miraklet, Agnès Ledigs andre roman, er blant de bøkene som taler rett til hjertet …» Pleine Vie

«Boka veksler mellom glede og sorg, den gir livskraft og håp. Det er en sjenerøs bok inspirert av forfatterens egen historie. Hun vet at en utstrakt hånd kan hjelpe deg gjennom vanskelighetene, uansett hvor tøffe de er. Det er kanskje derfor budskapet kommer så klart fram?» Le Télégramme

«Agnès Ledig, som er jordmor i Alsace, begynte å skrive da hennes sønn Nathanaël fikk leukemi. To sekunder før miraklet vitner om en enestående evne til å skrive dialoger, og det er gjennom dem at personene i romanen lar seg temme og får livslysten tilbake.» Le Semeur Hebdo

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris