Vomtenker (E-bok) Høyoppløst bilde
E-bok
Utgivelsesår: 2020
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205534414

Vomtenker (E-bok)

«En rikere demonstrasjon av bevissthetens beskaffenhet, skal du leite lenge etter.» Vårt Land.
Pris 249,00

Den raske, følelsesstyrte innskytelsen og den grundige refleksjonen ledsager hverandre i Ole Robert Sundes observerende og grublende omgang med omgivelsenes ofte svært prosaiske og uanselige fenomener. Fuglesang, trafikkstøy, blomster i veikanten, lyden av vann som drypper fra et åreblad, lukten etter en regnskur kan sette i gang både strømmer av personlige minner og tanker om tilværelsens mangfold og gåtefullhet. Sundes blikk faller på stort og smått med samme nysgjerrige interesse, og tankene hans følger de underligste krokveier til nye innsikter.

Vomtenker er en femte, frittstående bok i serien som ble innledet med kortprosasamlingen All verdens småting i 1996.

Om boken:

«Gjennom Penelope er syk og Jeg føler meg uvel, har Sunde beskrevet åssen verden lukka seg. Med Vomtenker prøver han å gjøre den rommelig igjen. Det er frydefullt å være med på veien.»
Erik Engblad, Vårt Land

«Vomtenker på si side stadfestar at forfattaren er aller best når han tenker med øyrene - og når han skildrar, og lyttar etter, sørgekåpas eller sørgerandas mirakuløse eksistens og moglegheit for endring. For hos Ole Robert Sunde ser verda, med Thomas Aquinas’ ord, stadig ut til å vere i sin vorden. Den blir heile tida til rundt oss.»
Margunn Vikingstad, Morgenbladet

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
379,00