Brenn meg en sol Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
432 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205555310
Oversetter: Inge Ulrik Gundersen

Brenn meg en sol

Seriemorder på den svenske landsbygda.
Pris 379,00

I februar 1986 skjer det første mordet i den lille byen Tiarp utenfor Halmstad. Det er morderen selv som ringer til politiet og varsler. «Jeg har voldtatt en kvinne i en bil. Den står i nærheten av Tiarp gård. Jeg kommer til å gjøre det igjen. Ha det.» 

For politimannen Sven og sønnen hans Vidar er dette en avgjørende tid. Landet er i sjokk etter drapet på Olof Palme. Mens Vidar prøver å finne sin egen vei inn i voksenlivet, synker Sven inn i et mørke i sin jakt på Tiarpsmannen. Hvem er han? Hvem blir hans neste offer? Og hvem er forfatteren som mange år senere skriver om det som skjedde?

 Brenn meg en sol er en kriminalroman om sannhet, skyld og ansvar, i en tid da Sverige går igjennom ugjenkallelige endringer.

«Det er mørkt og eksistensielt, godt tenkt og glimrende gjennomført.»

Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

««Mange, gjerne litt finere folk, gjør et stort nummer ut av at de aldri leser såkalt krim, men da skal jeg anbefale en jeg tror de kommer til å elske, og det er Christoffer Carlssons Brenn meg en sol … En absolutt glitrende stilist … Jeg vil påstå at han er en av de mest velskrivende forfatterne vi har i det svenske språket for tiden … Jeg må tilbake til 1993 og Kerstin Ekmans bok om en forbrytelse, Hendelser ved vann, for å finne noe som er så velskrevet som denne.» »

Leif GW Persson, TV4 Nyhetsmorgon.

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00