Broren Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2014
384 sider
1. utgave
ISBN/EAN: 9788205461369

Broren

En intenst spennende historie om to brødre, om svik og mot, og om søskenkjærlighet som drives til den ytterste grense. Og deretter enda lenger.
Pris 379,00
Utsolgt

Fem år gamle Daniel er rammet av aggressiv leukemi. Cellegiftbehandlingen virker ikke, og han har maksimum fire uker igjen å leve. Bare én ting kan redde ham: beinmargstransplantasjon fra faren Alex, en norsk etterretningsagent som er forsvunnet under uklare omstendigheter i Afghanistan.

Alex’ bror Jonas er tidligere skarpskytter, og var også vervet i Afghanistan. Under en militær aksjon skyter han en trettenårig gutt, og blir ikke den samme igjen. Nå drar Jonas tilbake til landet han trodde han hadde forlatt for alltid. Han må finne broren og redde Daniel. Sammen med sin afghanske veiviser Omaid begir han seg inn i fjellene, blant leiemordere og rivaliserende talibangrupperinger, og en lokalbefolkning som rives mellom sin tradisjonelle gjestfrihet og ønsket om hevn mot utenlandske okkupanter.

 Broren er en intenst spennende historie om to brødre, om svik og mot, og om søskenkjærlighet som drives til den ytterste grense. Og deretter enda lenger.

Olav W. Rokseth debuterte i 2011 med thrilleren Et spørsmål om beskyttelse, som fikk svært god mottakelse.

"Intenst og intelligent psykodrama med storpolitiske overtoner, og ikke minst: Et realistisk politi ... befester Olav W. Rokseths posisjon som en av de mest interessante og relevante spenningsforfatterne våre."
Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

 
Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
119,00