Bunnfall Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2010
304 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205401068

Bunnfall

Et gedigent mysterium fra krimforfatter og politimann Jørn Lier Horst
Pris 399,00
Utsolgt

Stavern rundt midtsommer: en avkappet venstrefot i joggesko skylles opp på stranden. Så en til. Og enda en. Til sammen fire venstreføtter i løpet av én sommeruke.

De fire avkappede føttene utgjør kjernen i dette bunnløse mysteriet, som også rommer dømte drapsmenn, mennesker som forsvinner sporløst, en sammensveiset stay behind-gruppe og en stor mengde uregistrerte våpen.

Politiførstebetjent William Wisting møter alltid nye saker med en indre forventning om hvor etterforskningen vil føre ham. Lite vet han at denne saken skal få ham til å sette spørsmål ved de mest grunnleggende forutsetningene for sitt eget politiarbeid.

Anmelderne mener:

"jeg vil tro at den for lengst etablerte krimforfattende politimannen fra Larvik med dette er et godt steg nærmere Rivertonprisen. Seks bøker med William Wisting i hovedrollen er det blitt siden debuten i 2004. I likhet med en stadig økende leserskare, gleder jeg meg allerede til den neste" Svend E. Hansen, Østlandets Blad

"veldig oppfinnsom og spennende, og løsningen ligger langt fra det man skulle tro i utgangspunktet" Kurt Hanssen, Dagbladet

"Historien flyter godt og driver deg videre fra side til side" Helge Ottesen, Varden

"Velfundert og spennende; på sitt beste er forfatteren både sosiolog og filosof" Terje Stemland, Aftenposten

terningkast5

"Strålende krim på dypt vann" Morten Abrahamsen, VG