Det kom et brev fra München Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2024
368 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205598317

Det kom et brev fra München

Åttende bok om politietterforsker Gunnar Barbarotti.
Pris 429,00

Det er jul, pandemiåret 2020, og den kjente kunstneren Ludvig Rute inviterer alle søsknene sine til julefeiring i det avsidesliggende Sillingbo, til tross for alle restriksjoner. Det er noe han vil fortelle dem. De har ikke sett hverandre på mange år, og stemningen er spent. Det blir ikke bedre av at det skjer et mord på julaften.

Paret Barbarotti-Backman får saken og begynner etterforskningen som i snøvær og pandemiens skyggeside nesten minner om en gammel britisk krimfortelling. I alle fall innledningsvis. Spørsmålet er om det finnes en ekstern gjerningsmann, eller kan det være en i familien?

Det kom et brev fra München er den åttende boken om politietterforsker Gunnar Barbarotti og hans samboer Eva Backman.

Inngår i serien: Gunnar Barbarotti

«Jeg er svært begeistret for Håkan Nesser, for han har noe som majoriteten av de andre krimforfatterne mangler, nemlig humor … Det er fenomenalt godt fortalt. Det er en nytelse å lese Nesser.»

Leif GW Persson, TV4 Nyhetsmorgon

«Stilsikker krim proppet med humor, «Det kom et brev fra München» er elegant skrevet. Ingen kan vittigere dialog enn Nesser, uten tvil den mest stabile fra forfatteren.»

Simen Ingemundsen, Randaberg24

«Helt suveren! ... Han er i hvert fall svenskenes aller beste. Ikke nødvendigvis fordi han lager bøker som sitrer av spenning, men fordi han framstår språklig helt suveren og maner fram noen helt fantastiske bilder og skikkelser. »

Cathrine Krøger, Dagbladet

«Ingen over, ingen ved siden.»

Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

«Det er en skjønnlitterær perle der forfatterens penn maler fram personene og det som skjer med dem og rundt dem på et språklig, fabelaktig vis.»

Per-Magne Midjo, Steinkjer-Avisa

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris