Et lite, etisk feiltrinn Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2021
416 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205549838

Et lite, etisk feiltrinn

«Frilans-journalisten Svala Saltfjord er dessuten en litterær antihelt som vi så langt ikke har sett maken til her på berget. Forfyllet. Vulgær og illeluktende. Klin gæren. Og lett å like.» VG  
Pris 399,00

Frilansjournalisten Svala er litt for glad i champagne og sene kvelder på byen, og litt for dårlig til å holde orden på økonomien. På en flytur over Atlanteren får hun tips om en brennbar sak, et tidenes scoop som ryster en hel verden og redder Svalas karriere.


Men allerede dagen etter at nyheten slippes mottar hun en kryptert e-post med beskyldning om at saken hennes er fake news. Svala innser at jakten på sannheten kan komme til å koste henne langt mer enn penger og suksess. Minsteinnsatsen er menneskeliv, og ikke bare hennes eget.
Svala lokkes inn i et internasjonalt spill der nyheter, fakta og informasjon er blitt en het handelsvare. Fanatikere bruker religion, etnisitet og migrasjon som våpen i en global kulturkrig om politisk påvirkning, samtidig som hemmelige tjenester har fått friere tøyler og mer effektive midler enn noensinne.

«... forfriskende thrillerdebut, som har James Bond-aktige dimensjoner. [...] Werenskiold skriver lett og godt, og viser en imponerende innsikt i skitten storpolitikk og supermaktenes manipulering.»

Cathrine Krøger, Dagbladet

«... hold deg fast. For Julie S. Werenskiold gir full gass fra side en og holder klampen i bånn helt til siste slutt.»

Ingvar Ambjørnsen, VG

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00