Eugen Kallmanns øyne Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2018
528 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205508439
Oversetter: Elisabeth Bjørnson

Eugen Kallmanns øyne

En klassisk spenningsroman fra Håkan Nesser
Pris 379,00

Håkan Nesser, en av svensk litteraturs store fortellere.

Leon har mistet sin kone og datter i en båtulykke utenfor østkysten av Afrika, der de var på ferie. For å få en ny start i livet flytter han til den lille byen K, der han får jobb på den videregående skolen. Han overtar stillingen etter lektor Kallmann, som har lidd en mistenkelig død. Hvem var han egentlig? Var dødsfallet en ulykke? Hvordan går det med etterforskningen?

 Det er en tid med fremmedfrykt og fiendtlighet. Hakekors tegnes på skolens vegger. Det skrives hatbrev. Og i en skrivebordsskuff finner noen lektor Kallmanns etterlatte dagbøker.

 Eugen Kallmanns øyne er en klassisk spenningsroman fra Håkan Nesser. Bøkene hans er blitt oversatt til over 30 språk og har til sammen solgt i cirka 15 millioner eksemplarer.

terning6

«Håkan Nesser imponerer - igjen» Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen

terning6

  «Les og nyt.» Per Magne Midjo, Trønder-Avisa

 

terningkast5_logo_logo

«Stilsikkert og vakkert språk» Leif Gjerstad, BOK365

terningkast5_logo_logo

 «At intrigen holder mål er bra. Men den virkelige styrken i Nessers bøker er at han skaper et galleri med troverdige mennesker. Vi blir engasjert i livene deres, rørt over hvordan de forskjellige generasjonene takler utfordringer, hvordan de prøver å gi sine liv verdighet, og hvilke samfunnsmekanismer som virker inn.» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«Anbefales på det varmeste!» Liv Lysaker, LO-Media

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00