Hvite spor Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2016
416 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205488540
Oversetter:

Hvite spor

En ung kvinne blir funnet død om bord på et tog. Kvinnen reiste ikke alene, men nå er venninnen sporløst forsvunnet. Hvem er disse kvinnene, og hva har hendt dem?
Pris 399,00
Utsolgt

Et hurtigtog står stille på Norrköpings sentralstasjon i den kalde vinternatten. En ung kvinne er nettopp blitt funnet død om bord på toget. Fingrene hennes er blodige, og hun har hvitt skum rundt munnen. Kvinnen reiste ikke alene, men nå er venninnen sporløst forsvunnet. Hvem er disse kvinnene, og hva har hendt dem?

Statsadvokat Jana Berzelius blir satt på saken sammen med politiet. Det går ikke lang tid før etterforskningen blir mye mer personlig enn hun hadde tenkt seg. Atter en gang blir hun konfrontert med sin fortid. Da kriminalbetjent Henrik Levin og hans kollega Mia Bolander kommer over et spor, skjønner Jana at mistanken peker mot en person som hun kjenner til. En mann hun helst vil glemme, en som vet altfor mye om henne. For å beskytte sin fortid må hun finne den mistenkte mannen før politiet gjør det.

Hvite spor er Emelie Schepps andre bok om statsadvokat Jana Berzelius.

«Schepp vever et komplisert plot rundt forbrytelsen og statsadvokat Jana Berzelius’ mystiske bakgrunn. Samtidig er det bra og troverdig …» Lotta Olsson, DN

terningkast6_logo

 «Hvite spor er en velskrevet og til de grader engasjerende krim.» Tine Sundal, blogspot.no

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00
179,00
Utsolgt
229,00