Isbaderen Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2011
384 sider
1. utgave
ISBN/EAN: 9788205418370

Isbaderen

Politiførstebetjent Gunnarstranda og kollegaen Lena Stigersand står overfor sin vanskeligste sak
Pris 379,00
Utsolgt

"Vannet på den dødes ansikt frøs til is mens de så på. Et glasert fjes tilhørende en ung mann med kort, lyst hår."

En tidlig førjulsmorgen heves liket av Sveinung Adeler opp fra havnebassenget ved Oslo Rådhus. Det ser ut som en julebordsulykke, men politietterforsker Lena Stigersand avdekker snart at det dreier seg om drap. Lena får et tips om at den drepte kvelden før hadde en middag med en fremtredende stortingskvinne, men hun nekter hardnakket for at det er tilfelle. Noen lyver, og Lena aner at hun blir forfulgt av en mann under etterforskningen. Hvem kan hun stole på? Og har den narkomane jenta som politiførstebetjent Gunnarstranda etterforsker drapet på, sett hvem som dyttet Adeler i vannet?
 

"Solid i alle ledd ... Kjell Ola Dahls beste krim på lenge."

Torbjørn Ekelund, Dagbladet

"Kjell Ola Dahl er blant de få som fremdeles kan skrive et samfunnsmessig tema og en problematisering inn i teksten uten at det virker påtatt, innklistret. ..."Isbaderen" er en vinterlig affære med høye ambisjoner - som innfris."

Leif Ekle, NRK P2

"Dette er en flott og handlingsmettet kriminalroman om grådighet og kynisk maktspill fra Kjell Ola Dahl. Etter min mening er Isbaderen den beste boken han har skrevet så langt. Og det sier vel ikke så lite? Dette er en av høstens store krimbøker!"

Leserglede.com

terningkast5

Utmerket krimbok.

Inger Marie Ellingsen, Sandefjords Blad

"Kjell Ola Dahl har lenge hørt til kremen av norske krimforfattere. Kombinasjonen av et spisset psykologisk gehør og en utstrakt språklig sensibilitet skaper på sitt beste en elektrifiserende, høstmørk dynamikk i historiene hans. Disse klassiske dahlske dyder er klart til stede i Isbaderen."

Pål Gerhard Olsen, Aftenposten