Jærtegn Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2020
400 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205527805
Oversetter: Inge Ulrik Gundersen

Jærtegn

Illevarslende forbrytelse setter avtrykk gjennom flere tiår.
Pris 379,00

En novembernatt i 1994 begynner et hus å brenne i utkanten av den lille byen Marbäck. Politiet er raskt på plass, og unge Louisa blir funnet død. Men det viser seg at hun ble drept allerede før brannen inntraff. Ble den ble påsatt for å skjule forbrytelsen? 

En mann dekket av blod blir funnet i skogen. Han blir dømt for drapet på Louisa, men hevder hele tiden sin uskyld. Mannen heter Edvard, og ingenting blir igjen det samme for forbryterens slekt. Elleve år senere dundrer stormen Gudrun inn i historien og virvler opp nye bevis. Kan Edvard være uskyldig, som han hele tiden har hevdet? Er drapsmannen fortsatt på frifot? 

Jærtegn er en stemningsfull spenningsroman som beveger seg gjennom flere slektsledd, den handler om sosial stigmatisering, bygdedyret og om hvordan sannheter etablerer seg.

terningkast5_logo_logo

 «Carlsson briljerer, han beveger seg elegant mellom ulike synsvinkler, personer og tider. Han skriver vakkert og presist, både dialogene, scenene og persontegningene er nydelig utført: Lavmælt, tankefullt, kjærlig og fullt av blått vemod.» Tarald Aano, Stavanger Aftenblad

«Faktum er at han skriver bedre enn nesten alle andre. Ikke bare i sjangeren – for der står det ofte bedrøvelig til – men blant yngre forfattere overhodet.» Leif GW Persson

«Christoffer Carlsson […] er en av de dyktigste og mest effektive svenske krimforfatterne …» Dagens Nyheter

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
249,00