Knokkelbyen Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2003
310 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205307728
Oversetter: Peter A. Lorentzen

Knokkelbyen

Ny roman med kriminalbetjent Harry Bosch i Los Angeles: En hund kommer over et menneskebein i en bratt skråning like ved et boligområde. Det tilhører en tolv år gammel gutt, som har ligget begravd i over tyve år.
Pris 329,00
Utsolgt

En hund kommer over et menneskebein i en bratt skråning like ved et boligområde. Det tilhører en tolv år gammel gutt, som har ligget begravd i over tyve år. Ifølge rettsmedisineren ble han fysisk mishandlet gjennom hele oppveksten – inntil han ble drept av et hardt slag mot hodet. Rester av klær tyder på at han hadde et forhold til rullebrett.
Kriminalbetjent Harry Bosch i Los Angeles er fast bestemt på at gutten ikke skal bli glemt, og at morderen skal få sin straff. Han greier å finne frem til offerets identitet, og til en familie som har sluttet å fungere for lenge siden. Saken vekker til live mørke minner i hans egen fortid. Michael Connelly er tidligere kriminalreporter. Han har vunnet flere priser og utgis i en rekke land. Bøkene hans er å finne på de amerikanske bestselgerlistene. Knokkelbyen er hans sjuende roman i norsk oversettelse.

Terningkast 5, Fredriksstad Blad
«Nok en Harry Bosch-krim av godt, desillusjonertmerke» (Aftenposten)