Kronprinsen Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2012
320 sider
1. utgave
ISBN/EAN: 9788205430112

Kronprinsen

Intens journalistkrim fra Alexandra Beverfjord.
Pris 379,00
Utsolgt

I en stille og iskald februarmåned rystes Norges hovedstad av et bestialsk dobbeltdrap. Ofrene er et par som har funnet hverandre på tvers av etniske skillelinjer. Det viser seg at dette bare er starten på noe langt verre, og ting tyder på at sterke nynazistiske nettverk har gjenoppstått.

Vi følger reporterteamet Joakim Lund Jarner og Agnes Lea gjennom tre intense døgn i deres jakt på gåtens løsning. Med seg har de fotografen og hackeren Isa Eng, som viser de to veien inn til en mørk underverden hvor nazister og antinazister gjennom flere tiår har ført en brutal krig uten at myndigheter eller politiet har grepet inn.

Samtidig plages Joakim Lund Jarner av drømmer om sin avdøde søster, Iben, som ble funnet hengt i skogen da hun var 16 år. Men begikk hun virkelig selvmord den gangen?

Anmelderne mener:

"Jeg vil allerede nå utrope Alexandra Beverfjord til Norges svar på Liza Marklund. Jeg blir ikke forundret om hun befinner seg blant våre bestselgende krimforfattere etter hvert. Jeg er i hvert fall blitt stor fan!" Les hele blogganmeldelsen her.
Bokelskerinnen

"Alexandra Beverfjord, vår nye krimkronprinsesse? Kronprinsen tok nesten pusten fra meg." 
Artemisias verden Les hele blogganmeldelsen.

terningkast5

"Alexandra Beverfjord har med «Kronprinsen» skrevet seg inn blant toppen av de solide kvinnelige krimforfatterne her til lands, og det er bare å glede seg til neste utgave om Lund Jarner og Lea."
Helge Kjøniksen, Moss Avis

"Beverfjord har skrevet en intens og kjapp krimroman om farlige, skjulte nettverk i Norge."
brabok.no