Merket for livet Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2015
416 sider
1. utgave
ISBN/EAN: 9788205464858
Oversetter: Gøril Eldøen

Merket for livet

Jana Berzelius er en vellykket jurist. Men hun husker ingenting fra sin barndom. Og hva betyr den tatoveringen hun har i nakken? Når fikk hun den?
Pris 379,00
Utsolgt

Sommeren 1991 våkner den ni år gamle Jana Berzelius opp på et sykehus. Hun husker ikke hvem hun er, eller hvor hun kommer fra.

Tjueen år senere er Jana en vellykket jurist og arbeider som statsadvokat. Sammen med politiet skal hun etterforske drapet på avdelingslederen for Migrationsverket, Hans Juhlén. På drapsstedet finner de flere fingeravtrykk  som er så små at de må tilhøre et barn.

Etterforskningen tar en uventet vending da det dukker opp et nytt lik, denne gangen en ung gutt. Jo mer Jana graver i guttens bakgrunn, desto nærmere kommer hun sannheten om sin egen fortid.

Merket for livet er Emelie Schepps første bok i serien om Jana Berzelius.

Terningkast6

«Merket for livet er en bladvender av dimensjoner, jeg hørte og leste og hadde problemer med å fri tankene fra handlingen når jeg var borte fra boken. Karakteroppbyggingen var formidabel, med et par uimotståelige personligheter.
Denne boken er skrevet med stødig hånd, handlingen går opp, og jeg håper virkelig at det kommer flere bøker om Jana Berzelius.» Tine Sundal, blogspot.no

 
Produktet finnes også i følgende varianter
Pris