Når det mørkner Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2016
224 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205497979

Når det mørkner

Møt William Wisting som ung mann!
Pris 349,00

Stavern 1983: Det nærmer seg jul, og snøen faller tungt. William Wisting er nyslått tvillingpappa og en fersk og ambisiøs konstabel på politivakta. Under et brutalt ran havner han plutselig i sentrum for dramatiske begivenheter, men mer erfarne politimenn overtar etterforskningen.

En vennetjeneste fører ham imidlertid på sporet av en annen forbrytelse. En ikke bare uoppklart, men sannsynligvis også uoppdaget drapssak. Bortgjemt på en forfallen låve står en gammel bil med kulehull i. Og mye tyder på at sjåføren ikke kom levende fra det.

Saken skal forme William Wisting som politimann og gi ham en innsikt han vil bære med seg resten av sin yrkeskarriere: Slekt skal følge slekters gang. 

Anmelderne mener:

"Wisting fremstår som en tillitvekkende og pålitelig veiviser gjennom forbryterverdenens irrganger. Stødig og metodisk opptrer han som en både god og engasjerende politifaglig pedagog som delaktiggjør oss i alle de overveielsene og tiltakene en kriminalsak utløser, på en måte som får oss til å leve ut vår indre, deduktive sannhetssøker."
Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

"Ny topproman fra Lier Horst"
Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

"Og det er dette som alltid løfter Horsts bøker. Her får fans av krimserien akkurat det de har blitt vant til: troverdige, godt balanserte og, for denne boken, nostalgiske skildringer av et politimiljø midt i en kriminell brytningstid."
Elin Brend Bjørhei, VG

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris