Natten reiser alene Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2023
320 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205590854

Natten reiser alene

Arctic Noir på sitt beste.
Pris 429,00

En fjellvandrer kommer til en hytte som ikke står på kartet. Nysgjerrig bestemmer han seg for å undersøke stedet, men da han nærmer seg hytta, kommer en skikkelse mot ham; en mann uten ansikt.
I en privat havn på naturperlen Kjerringøy ved Bodø isbader Tuva Mjelde og to venninner. Brått blir den ene venninnen sittende fast i noe under vann. I siste liten klarer Tuva å få trukket henne løs, men noe annet følger med til overflaten: det ille tilredte liket av en mann. Omtrent samtidig med det uhyggelig funnet på Kjerringøy blir den unge Veronika Paulsen funnet død i en liten og stusslig leilighet i Bodø. Et tragisk selvmord eller et iscenesatt drap?
Snart skal sjefetterforsker Jakob Weber og tidligere Kripos-etterforsker Noora Yun Sande stå ansikt til ansikt med en ondskap de aldri har opplevd maken til.
I Kjerringøys vakre villmark skjuler det seg et mørkets hjerte. Jakob er sikker på én ting: Om ikke politiet finner og stopper morderen, vil vedkommende drepe igjen.

«ALT I alt er dette nok en svært vellykket kriminalroman fra Ørjan N. Karlssons side, som nok vil glede lesere langt ut over Bodø. Forrige gang havnet terningen på det jeg vil kalle en svak femmer, nå snakker vi en sterk femmer. Neste bok om Jakob Weber er allerede på beddingen, og fortsetter Karlsson å utvikle seg like raskt som krimforfatter som til nå, kan det fort ligge en sekser å vente der framme.»

Stein Sneve, Avisa Nordland

«Ørjan N. Karlsson folkens, en av Skandinavias beste krimforfattere spør du meg, for «Natten reiser alene» tar pusten fra deg. For det er svært få forfattere i Norge som i mine øyne, gang på gang leverer vellykket kriminalromaner. [...] Jeg bøyer meg i støvet, for med 'Natten reiser alene' har han befestet sin posisjon som en av Skandinavias beste krimforfattere, punktum finale.»

Simen Ingemundsen, Randaberg24

«En av de mest interessante og originale krim-seriene som skrives her til lands.»

Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

Anita Ness, krimlitteratur.com

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
429,00
199,00
199,00