Sjeler av vind Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2014
312 sider
1. utgave
ISBN/EAN: 9788205436381
Oversetter: Kurt Hanssen

Sjeler av vind

Eldre. Klokere. Sterkere. Kriminaletterforsker Malin Fors' jakt fortsetter.
Pris 379,00
Utsolgt

Sommerluften dirrer av hete. På aldershjemmet blir den 79 år gamle Konrad Karlsson funnet hengt i snoren til alarmknappen. Det meste tyder på selvmord, men da Malin Fors og hennes kollegaer snakker med personer i hans nære omgivelser, forteller alle om en mann full av livskraft. Han var godt likt av personalet og en slags reservebestefar for Tove, Malins datter, som har sommerjobb på aldershjemmet.

Mistanken om mord er sterk. Hvem har noe å vinne på en syk, gammel manns død? Er han rik, og i så fall, hvem er arvingene?

Konrad Karlsson var en samfunnsengasjert mann, og i løpet av den siste tiden hadde han sendt flere sinte leserinnlegg til avisene. Han fordømte måten samfunnet ivaretar sine medmennesker på etter et langt liv som bidragsytere i samfunnet. Kan ugjerningen være en slags hevn? Malin Fors leter etter spor.

Samtidig følger vi hennes og datteren Toves kompliserte relasjon idet de begynner å finne tilbake til hverandre.

Sjeler av vind er den syvende boken om kriminaletterforsker Malin Fors.

«Jeg vil vel påstå at alt han har skrevet, Mons Kallentoft, er bra! Hans egen måte å skrive på. At han tar temaet krim på høyst alvor. Alle overraskelsene som fremkommer i utgivelsene hans, for de husker jeg godt! Men, dette er hans beste, noensinne.»

Beate Ellingsen, Heartart Bokblogg

 

 
Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
119,00