Skandalen Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2019
400 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205503229
Oversetter:
Carina Westberg

Skandalen

En typisk engelsk skandale
Pris 299,00

Sophie Whitehouse har et flott hus, to nydelige barn og en kjekk suksessfull ektemann. Men andre ord; det perfekte livet. Men alt endrer seg den natten James kommer hjem og innrømmer et sidesprang. På et blunk blir Sophies verden snudd opp ned. 

James’ innrømmelse viser seg å kun være toppen av isfjellet. En stor skandale er på trappene. Ektemannen blir anklaget for en fryktelig hendelse og hele familien kommer i medias søkelys når saken kommer for retten. 

Kate er aktor som fører saken i retten, hun er overbevist om at James er skyldig og vil gjøre alt for å bevise det. 

Sophie er overbevist om ektemannens uskyld og kjemper desperat for å beskytte familien og holde dem sammen. Hun har holdt på hemmelighetene hans helt siden de møttes på universitetet. Hun sto ved hans side da og hun har tenkt å gjøre det nå. 

Sannheten viser seg å være mer sjokkerende enn noen kunne ha trodd. Er James skyldig i anklagene eller er han offer for et komplott?

«Dette er eit rettssalsdrama, og eit uvanleg godt eit. Så om det ikkje naudsynt er krim du er ute etter … men ei intelligent og medrivande bok, er dette eit strålande alternativ.» Elise Cathrin, blogger

«… betimelig lesning i kjølvannet av #MeToo bevegelsen.» The Guardian 

«… velskrevet med tempo og mange vendinger.» The Independent

«Imponerende … Et plott som bringer opp mange aktuelle temaer.» The Times

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
179,00
229,00