Spill uten regler Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2005
316 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205342354

Spill uten regler

Finansthriller om hvordan penger yngler – og hva man kan finne under hull seksten på en golfbane i Kragerø . Wekre er utdannet økonom og er i dag finansiell rådgiver i BWG Corporate AS
Pris 199,00

I Kragerø ligger en halvferdig golfbane, strandet på dårlige finanser og en forsvunnet prosjektleder. Hit kommer John Abel, 38 år gammel enkemann og pensjonert elitespiller, for å overta ansvaret for prosjektet. Det blir ikke hva han hadde tenkt seg: Bak fasaden er ingenting slik det ser ut, og Abel trekkes inn i en voldsom maktkamp mellom grådige investorer, korrupt politi, anonyme bakmenn og en MC-klubb med stor og brutal omsorg for egne interesser.

«Har du først begynt, må du nok lese ferdig.»
Leif Ekle, NRK P2

«I år debuterer økonomen og finansrådgjevaren Eirik Wekre med krimmen Spill uten regler. Med bravur. Wekre viser akkurat som [Tom] Kristensen at han evnar å handtere bokstavar like bra som tal. For Spill uten regler er ein sidesnuar.»
Bjørgulv K. Bjåen, Vårt Land

«En femmer på terningen.»
Varden

«Tett og intens, rett og slett drivende er debutboken Spill uten regler… Ypperlig ferielektyre!»
Magasinet Det gode liv

«Selv leste jeg denne i et jafs…»
Anne Gunn Halvorsen, Spirit

«Eg kosa meg med denne romanen.»
Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen

«Velkonstruert golfbane-krim.»
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

«Ikkeminst til debut å være er romanen både velskrevet, velregissert og ilange perioder spennende – selv for den mest krevende krimelsker.»
Jon Terje Grønli, Gjengangeren