Somrenes bok Høyoppløst bilde
Innleser:
Rudy Claes
Utgivelsesår: 2022
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205569898
Oversetter: Per Kristian Gudmundsen

Somrenes bok

En pakke som inneholder et gammelt fotoalbum fra barndommens Ungarn, tvinger Beth Lowe til å ta et oppgjør med fortiden.
Pris 349,00

En pakke som inneholder et gammelt fotoalbum fra barndommens Ungarn, tvinger Beth Lowe til å ta et oppgjør med fortiden og forsone seg med morens død.
 
Beth Lowe har lært seg å leve livet slik hun ønsker det. Den tilsynelatende bekymringsfrie tilværelsen i London er fylt av gode venner, ettermiddager i parken og arbeidsdager på det lille galleriet like ved Brick Lane. Men da Beth mottar en pakke i posten med et brev, om at moren Marika er død, og fotoalbumet «Somrenes bok» – blir ingenting som før.
 
«Somrenes bok» bringer Beth tilbake til de magiske somrene hun i ungdommen tilbrakte på den ungarske landsbygda, og som fikk en brå slutt det året Beth fylte seksten. Siden da har ikke Beth tillatt seg å tenke på sin bohemaktige mamma, hennes kunstnersamboer Zoltán eller Tamás, nabogutten som ble hennes første store kjærlighet. Men «Somrenes bok» tvinger fortiden til overflaten igjen.

«… en magisk glans av varme dager, kalde innsjøer, deilige måltider – og tapt kjærlighet.»
Marie Claire
 
«Fortryllende og levende.»
Cosmopolitan
 
«... en lettlest og sjarmerende sommerbok om livets mange irrganger.»
Norsk Ukeblad

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
179,00
Utsolgt
199,00