Den tredje stemmen Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2017
464 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205499904

Den tredje stemmen

Den andre boken med Olivia Rönning og Tom Stilton.
Pris 199,00

Marseille. En blind kvinne blir funnet drept og partert. Hun har tidligere jobbet på sirkus som levende målskive for en knivkaster. Mordet går hardt inn på en venn av den tidligere politimannen Tom Stilton. De bestemmer seg for å reise til Frankrike for å finne ut hvem som står bak det brutale mordet.

Samtidig blir tolltjenestemannen Bengt Sahlmann funnet hengt i sitt eget hjem like utenfor Stockholm. Politiet finner raskt ut at det er snakk om et fingert selvmord. Og at det har noe å gjøre med et stort parti narkotika som tolltjenestemannen har beslaglagt.

Olivia Rønning er nabo med Bengt Sahlmann og hans etterlatte datter, og dras ufrivillig inn i etterforskningen. Sporene hun følger, krysser saken til Tom Stilton, og de slår seg sammen om etterforskningen. Det blir snart klart for dem at de står overfor mektige og farlige kriminelle.

«Det skjer noe hele tiden. Tempoet er høyt. Boken er neglebitende spennende, og jeg gir den full pott.»
LitteraturMagazinet

«Den tredje stemmen er Börjlinds andre krim med Olivia Rønning og Tom Stilton. Og etter deres svært vellykkede krimdebut, er de faktisk tilbake med en enda bedre oppfølger.»
Blogger Beate Ellingsen

«Glimrende oppfølger!»
Liv Lysaker, LO Media

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00