Dere finner meg aldri Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2016
416 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205490680
Oversetter: Inge Ulrik Gundersen

Dere finner meg aldri

Charles Boxer forstår han har feilprioritert i livet sitt når datteren forsvinner sporløst og kun etterlater seg kun en beskjed: Dere finner meg aldri.
Pris 179,00
Utsolgt

Charles Boxers datter Amy er 17 år. Hun er opprørsk og krangler til stadighet med de skilte foreldrene sine, spesielt med moren Mercy, som hun bor hos. Amy bestemmer seg for å legge det gamle livet sitt bak seg og søke spenning.

Med en mor som er politietterforsker og en far som er kidnappingsekspert, har Amy lært seg mer enn nok om politiarbeid til å planlegge den perfekte forsvinning. På rommet sitt legger hun kun en beskjed til foreldrene: Dere finner meg aldri.

Mens Boxers ekskone Mercy etterforsker en alvorlig sak i London, følger Boxer sporene til Amy til Madrid. Boxer vet hvor lett det kan gå galt når man lever under radaren. Han konfronteres med de mørkeste sidene i menneskets natur og erfarer bittert hvordan hans eget barn må stå til rette for hans gamle synder.

Dere finner meg aldri er Robert Wilsons andre bok om Charles Boxer.

terningkast5_logo

«Robert Wilson er en mester i å la spenningen bygge seg gradvis opp, intensiteten øker så å si fra side til side. I takt med overraskelsene.» Sindre Hovdenakk, VG

«Det er godt håndverk som ligger bak denne thrilleren …» Torbjørn Ekelund, Dagbladet

terningkast5_logo

«Stor underholdningsverdi der krimhelten leter etter sin egen datter som ikke vil bli funnet.» Gunn Magni Galaaen, Trønder-Avisa

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris