Det ellevte manus Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
416 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205565494

Det ellevte manus

«… årets beste krim!» Elin Brend Bjørhei, VG
Pris 229,00

En pandemi har slått inn over verden. Hanne Wilhelmsen, for lengst pensjonert fra politiet, har levd i indre eksil i leiligheten sin i en årrekke. Da Norge stenges ned, opplever hun endelig å ta den folketomme byen sin tilbake.
   
Politibetjent Henrik Holme sliter samtidig med et drap ingen synes å bry seg nevneverdig med. En kvinne er funnet naken i bagasjerommet på en tilfeldig bil. Kroppen er intakt, bortsett fra at ansiktet er knust. Ingen har meldt henne savnet. Ingen vet hvem hun er. Han må ty til sin gamle mentor Hanne Wilhelmsen for hjelp.
   
På Norges største forlagshus har den unge redaktøren Ebba Braut bare vært fire dager i ny jobb da pandemien rammer for fullt. Fra et trangt hjemmekontor blir hun satt til å jakte på et svært verdifullt, forsvunnet manus fra en av forlagets bestselgende forfattere. Hun må også tvinge seg på Hanne Wilhelmsen, som nettopp har levert sin første kriminalroman uten å være videre interessert i å bli redigert.
    
Det ellevte manus er en historie om familiehemmeligheter og bedrag, om identitetstyveri og svindel, om forfattere og bokbransje, og om hvordan virkelighetslitteratur kan være livsfarlig. Bokstavelig talt.

Terningkast6_logo

VG

 

terningkast5_logo_logo_logo

Stavanger Aftenblad

 

terningkast5_logo_logo_logo

Trønder-Avisa

   

«Holt har levert blant sine bedre krimromaner denne høsten.»
Tarald Aano, Stavanger Aftenblad
   
«Holt i særklasse …»
Gunn Magni Galaaen, Trønder-Avisa

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
229,00