En hellig allianse Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2014
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205472686

En hellig allianse

En hellig allianse er den tredje boken fra dansk krims nye superduo A.J. Kazinski.
Pris 149,00
Utsolgt

Eva Katz føler at livet har gått i stå. Hun er 35 år, har akkurat mistet journalistjobben i en stor avis og bor alene i et falleferdig rekkehus. Kjæresten døde før de rakk å flytte sammen.

Eva trenger en ny start og får jobb i en barnehage. Men i møtet med en fem år gammel gutt snus livet hennes på hodet. Guttens mor er hoffdame for den danske kronprinsessen, og snart får Eva mistanke om at gutten har vært vitne til et mord. Gutten vil ikke si noe, så Eva følger det eneste sporet hun har; en barnslig tegning av et drap.

Langsomt går det opp for Eva at hun står overfor en forbrytelse som har forbindelse til det danske kongehuset og en to hundre år gammel allianse som består av mennesker som arbeider for å få gjeninnsatt monarker i hele Europa.

En hellig allianse er en bunnsolid og heseblesende thriller som handler om kampen mellom demokrati og monarki. Den tar leseren med bak den flotte fasaden på de europeiske kongehusene: En stor mektig familie, gift med hverandre på kryss og tvers, og som sammen kjemper for å bevare og utvide sine privilegier.

«Kazinski overgår seg selv»
Berlingske

«Uhyre spennende og meget leseverdig konspirasjonsthriller om de europeiske kongehusenes skjulte makt og kampen for å bevare denne.»
Litteratursiden.dk

«Dette er en svært spennende og velskrevet bok … Anbefales varmt!»
På bloggen Heartart