Et lite, etisk feiltrinn Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
416 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205558182

Et lite, etisk feiltrinn

«... Julie S. Werenskiold gir full gass fra side en og holder klampen i bånn helt til siste slutt.» Ingvar Ambjørnsen, VG
Pris 199,00

I en forfallen leilighet i New York gjør frilansjournalisten Svala Saltfjord et sjokkerende intervju med en norsk fremmedkriger. Det han forteller ryster verden, og Svala blir stjernereporter over natten. Pengene flyr og champagnen flyter, slik Svala liker livet. Men allerede dagen etter feiringen mottar hun en kryptert e-post med en hårreisende anklage. Snart blir en kollega funnet død.
  
I et kappløp over tre kontinenter jakter Svala på svar, men oppdager raskt at sannheten vil koste henne langt mer enn penger og suksess.
   
Dette er en fortelling om en farlig tid. Sosiale medier og falske nyheter er blitt et knusende våpen i en global kulturkrig om terror, religion og innvandring. Samtidig har hemmelige tjenester mer effektive midler til rådighet enn noensinne.
   
Et lite, etisk feiltrinn er en konspirasjonsthriller, med innslag av pulp og romanse. Det er en annerledes, høyaktuell spenningsroman.

«... forfriskende thrillerdebut.»
Cathrine Krøger, Dagbladet

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
379,00