Etter skandalen Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2019
400 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205530614
Oversetter: Carina Westberg

Etter skandalen

Elegant engelsk krim.
Pris 199,00

Sophie Whitehouse har et flott hus, to nydelige barn og en kjekk, suksessrik ektemann. Med andre ord; det perfekte livet. Men alt endrer seg den natten James kommer hjem og innrømmer et sidesprang.

James’ innrømmelse viser seg å kun være toppen av isfjellet. Sophies mann blir anklaget for en fryktelig forbrytelse og hele familien kommer i medias søkelys når saken kommer for retten. Aktor i saken er overbevist om at James er skyldig og vil gjøre alt for å bevise det.

Sophie er overbevist om ektemannens uskyld og kjemper desperat for å beskytte familien og holde dem sammen. Hun har holdt på hemmelighetene hans helt siden de møttes på universitetet. Hun sto ved hans side da og hun har tenkt å gjøre det nå.

Sannheten viser seg å være mer sjokkerende enn noen kunne ha trodd. Er James skyldig i anklagene eller er han offer for et komplott?

terningkast5_logo

«Dette er elegant krim, britisk og språkbevisst og nydelig turnert fra første til siste side, og det er samtidig et politisk spark oppover.» Tarald Aano, Stavanger Aftenblad

«Dette er eit rettssalsdrama, og eit uvanleg godt eit. Så om det ikkje naudsynt er krim du er ute etter … men ei intelligent og medrivande bok, er dette eit strålande alternativ.» Elise Cathrin, blogger

«Imponerende … Et plott som bringer opp mange aktuelle temaer.» The Times

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
299,00