Hun som må dø Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2020
384 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205535770
Oversetter: Elisabeth Inger Bjørnson

Hun som må dø

David Lagercrantz’ storslåtte avslutning på Millennium-serien.
Pris 199,00

Da en hjemløs mann blir funnet død i en park i Stockholm, likner det ikke annet enn et vanlig trist og ensomt dødsfall. Men rettsmedisiner Fredrika Nyman kontakter likevel Mikael Blomkvist, for i lommen til den hjemløse ligger en krøllete lapp med Mikaels telefonnummer.

Mikael Blomkvist har ikke lyst til involvere seg i etterforskningen, men da det viser seg at den hjemløse ved flere anledninger har klaget høylytt over Johannes Forsell, Sveriges forsvarsminister, blir han interessert. Var det bare babbel og vås, eller finnes det en kopling mellom den hjemløse mannen og regjeringen?

Lisbeth Salander har lenge blitt hjemsøkt av fortiden. Nå er det på tide å bryte ut av ondskapens kvelende skygger, som hennes far Alexander Zalatsjenko har kastet over livet hennes. Mikael oppsøker Lisbeth, men hun bor ikke lenger i Fiskargatan 9. Hun har reist til Moskva for en gang for alle å ta et oppgjør med tvillingsøsteren Camilla.

Hun som må dø er David Lagercrantz’ storslåtte avslutning på Millennium-serien. Boken vever sammen politiske skandaler og maktspill på høyt nivå, sammen med DNA-forskning, Himalaya-ekspedisjoner og Lisbeths endelige oppgjør med sin egen fortid.

«Hun som må dø er den sjette, siste og beste fra Stieg Larssons univers.»
Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

«Dramatikk på reelt toppnivå.»
DN

«En velsmurt bladvender med et heidundrende klimaks.»
Aftonbladet

«Hun som må dø respekterer det originale fundamentet og avslutter perfekt.»
Le Monde

«Språket gnistrer og løfter tempoet. Historien får farge og nyanser, det blir dødbringende, plutselig er det drama på høyt nivå.»
Dagens Nyheter

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
179,00