Hvit engel, svart natt Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2019
400 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205530706

Hvit engel, svart natt

Dagsaktuell krim fra Jan Mehlum.
Pris 199,00

På en mørk og øde veistrekning blir tønsbergadvokaten Svend Foyn utsatt for alle sjåførers mareritt. En jentunge i bare nattkjolen styrter ut i veien og havner på Jaguarens panser. En blodig nattkjole, regn og stillhet. Jenta overlever, men snakker ikke. Ingen vet hvem hun er eller hvordan hun havnet ved riksvei 35 en regnvåt natt.

Mysteriet bringer Foyn ut på en dramatisk reise, fra indre Vestfold til Europas yttergrenser. En kvinnelig lærer på jakt etter mening, en norskpakistansk advokat som vet for mye, en dyster gresk øy. Og frykten for terror. Alt henger sammen, min venn. Eller kanskje ikke. Saken Svend Foyn begynner å nøste i, viser seg å ha mange og uforutsette forgreninger og stiller ham overfor flere og alvorligere utfordringer enn ønskelig er.

Hvit engel, svart natt er den syttende frittstående romanen i serien med tønsbergadvokaten Svend Foyn i hovedrollen.

 

 «... en velskrevet, handlingsmettet krim der Jan Mehlum spiller på sine to desidert sterkeste sider: Handling som henter næring fra en brutal og realistisk virkelighet, og forfatterens velutviklede sans for de syrlig-ironiske kommentarene rettet mot sider ved samfunnet som den upolerte Svend Foyn absolutt ikke applauderer»
Finn Stenstad, Tønsbergs Blad

«Hvit engel, svart natt er en forrykende og handlingsmettet spenningsroman.» Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

«Mehlum viser vilje til å belyse store samfunnsproblemer, og skape underholdende spenning samtidig. Det er en vanskelig balansegang, men Hvit engel, svart natt er like kontrastfylt som tittelen antyder.» Geir Rakvaag, Dagsavisen

 «Boken har alt som gjør den til en spennende, velskrevet krim, og den er meget engasjerende.» Unni Breen Vinge, Romerikes Blad

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris