Ingen er så trygg i fare Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2019
368 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205522848

Ingen er så trygg i fare

Gunnar Staalesen
Varg Veums vanskeligste og mest personlige sak.
Pris 199,00

Tidlig en morgen blir Varg Veum anholdt av politiet og satt på glattcelle. De har funnet elektroniske spor som ser ut til å knytte ham til et omfattende nettverk for bruk og distribusjon av grov barnepornografi. Hvordan kan dette materialet ha havnet på pc-en hans? Og hvorfor?
  
Fra fengselscellen må Veum grave seg dypt ned i det han har foretatt seg de tre siste årene, tre år der han i sorgen over tapet av Karin har gjort sitt beste for å gå til grunne. Det blir et kappløp mot tiden. Veum står overfor to voldsomme utfordringer: Han må komme seg ut av fengselet. Og han må finne ut av hvem som er ute etter å knekke ham for godt.

terningkast5_logo_logo

 «Plottet er tidsriktig og realistisk. Gunnar Staalesen er en håndverker av ypperste klasse.»
Trønder-Avisa

«Varg Veum [blir] selv et mysterium som bærer boken. Han har ikke mistet sin svarte humor, og legger ut på en vond og selverkjennende reise som det er fengslende å være med på.»
Ann Kristin Ødegård, Bergensavisen

«På tross av hardt press fra akevitt, datakomplott og et oversiktlig persongalleri, er det fortsatt svart humor igjen i Varg Veum i bokform.»
Susanne Hedemann Hiorth, Dagens Næringsliv

«Som vanlig fremstår Gunnar Staalesen som en drivende god forteller, og han har et språk som får leseren til å se for seg hvert eneste sted der handlingen er lagt.»
Audun Mosevoll, Dagen

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris