Levende og døde i Winsford Høyoppløst bilde
Pocket
Utgivelsesår: 2015
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205478596
Oversetter: Elisabeth Bjørnson

Levende og døde i Winsford

Vinner av Danske Kriminalakademis pris for beste krim- og spenningsbok i 2014.
Pris 179,00
Utsolgt

Håkan Nessers nyeste roman er en fortelling om avskjeder og nye begynnelser. En klassisk Nesser-fortelling der ubehaget ulmer og ingenting er slik det ser ut til å være.  

En kveld i november ankommer en kvinne byen Winsford på Exmoor i sydvestre England. Hun bosetter seg i et avsidesliggende hus ute på heiene sammen med hunden sin. Hun oppgir ikke sitt egentlige navn, og hvorfor hun har ankommet, er høyst uklart. Hun bruker dagene til å vandre rundt i den tette tåken og snakke med villhester. Hun har bestemt seg for å overleve hunden sin. Kvinnen har en fortid og en historie. Selvfølgelig har hun det. Men er det noen som leter etter henne? Og hva har hendt med mannen hennes? Er han i live? Hvem er han egentlig? Og hva skjedde i Marokko for tretti år siden?

Spørsmålene er mange i Håkan Nessers nyeste roman Levende og døde i Winsford, en fortelling om å flykte fra sitt gamle liv. Om å forsøke å ta et oppgjør. Om kanskje å begynne på nytt igjen til tross for at man ikke lenger er ung og har livet foran seg.

Håkan Nesser har hatt stor suksess med sine kriminalromaner om Van Veeteren og Gunnar Barbarotti. Han har utgitt 25 bøker på like mange år, og er oversatt til like mange språk. 

«En ytterst fengslende krim som gjør deg helt oppslukt.» Stine Okkelmo, KK

«En fulltreffer fra Nesser.» Katrineholms-kuriren

Les anmeldelser