Mandela-effekten Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2021
380 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205547100

Mandela-effekten

En hevner med det norske samfunnet som skyteskive.
Pris 229,00

Under et venninnetreff på en fortausrestaurant i september 2019 faller ett enkelt skudd fra en snikskytter. Skuddet treffer Selma Falcks gamle håndballvenn Linda Bruseth i hodet, og skader Selma i armen. Linda er en anonym og ukjent stortingsrepresentant, og både pressen og politiet antar umiddelbart at Selma var det egentlige målet for attentatet. Hun ser ingen grunn til å tvile på dem.
   
Nærmere undersøkelser fra politiets side viser raskt at alle tar feil: Et parlamentsmedlem er altså likvidert på åpen gate. Når så en dommer i Høyesterett blir funnet hengt og et regjeringsmedlem dør under mystiske omstendigheter, aner Selma at det er et mønster i både valg av ofre og drapsmetoder. Mens hun leter etter svar, snubler hun inn i et tilsynelatende kaos av myndighetsmisbruk, konspirasjoner og personlige tragedier. Og et iskaldt, infamt hevntokt det ser ut til å være umulig å stanse.

terningkast5_logo_logo_logo

«Holt fortsetter med å sette søkelys på viktige samfunnstemaer. Det gjør henne til Norges mest interessante krimforfatter.»
Gunn Magni Galaaen, Trønder-Avisa

«Når det kommer til krimbøker med mot og mening, finnes det få som når opp til Anne Holt her til lands … Her er hun nok en gang slående aktuell.»
Elin Brend Bjørhei, VG