Når det mørkner Høyoppløst bilde
Pocket
Utgivelsesår: 2017
480 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205499171

Når det mørkner

Pocketutgaven av Når det mørkner inneholder også et nyskrevet forord, samt Nøkkelvitnet, som er den første kriminalromanen Jørn Lier Horst skrev.
Pris 199,00

Når det mørkner
Stavern 1983: Det nærmer seg jul, og snøen faller tungt. William Wisting er nyslått tvillingpappa og en fersk og ambisiøs konstabel på politivakta. Under et brutalt ran havner han plutselig i sentrum for dramatiske begivenheter, men mer erfarne politimenn overtar etterforskningen.

En vennetjeneste fører ham imidlertid på sporet av en annen forbrytelse. En ikke bare uoppklart, men sannsynligvis også uoppdaget drapssak. Bortgjemt på en forfallen låve står en gammel bil med kulehull i. Og mye tyder på at sjåføren ikke kom levende fra det.

Saken skal forme William Wisting som politimann og gi ham en innsikt han vil bære med seg resten av sin yrkeskarriere: Slekt skal følge slekters gang.

Nøkkelvitnet
Preben Pramm har ligget død en uke. Han er naken, bundet og har vært utsatt for rystende tortur. Huset er endevendt, men det ser ikke ut til at drapsmennene har funnet det de lette etter.

Pramm hadde ingen slektninger eller venner, og tilsynelatende ingen kontakt med mennesker rundt seg. Hva var Pramms hemmelighet? Hvorfor måtte han dø så brutalt?

Pocketutgaven av Når det mørkner inneholder også et nyskrevet forord, samt Nøkkelvitnet, som er den første kriminalromanen Jørn Lier Horst skrev, og som tidsmessig plasserer seg etter Når det mørkner.

Om Når det mørkner:

terningkast5_logo

«Jørn Lier Horst er fortsatt blant enerne.»
Tarald Aano, Stavanger Aftenblad

terningkast5_logo

«Ny topproman fra Lier Horst.»
Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

«Wisting fremstår som en tillitvekkende og pålitelig veiviser gjennom forbryterverdenens irrganger.»
Pål Gerhard Olsen, Aftenposten