Operasjon Isbjørn Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2010
351 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205396296

Operasjon Isbjørn

Terningkast 5. «Norge er i ferd med å få en ny thrillerforfatter av internasjonalt format!» Sindre Hovdenakk, VG
Pris 229,00

En bølge av tragiske familiedrap ryster Norge, og politiets ressurser er sprengt. Hege Tønnesen, i permisjon fra PST, får motvillig ansvaret for etterforskningen av en ny tragedie: I Rendalen er mor og datter brutalt henrettet. Den mistenkte familiefaren er spesialsoldat i Hærens Jegerkommando, og han er sporløst forsvunnet.

I jakten på den mistenkte forstår Hege at hun blir sabotert, og at det dreier seg om en sak i en helt annen størrelsesorden. Innsikten skal bringe henne til Svalbard, og en iskald kamp på liv og død.

Eirik Wekres bøker med Hege Tønnesen blir nå filmatisert. Den norske avdelingen av Lars von Triers filmselskap, Zentropa, har sikret seg filmrettighetene for Operasjon Snøhvit (2008), Operasjon Isbjørn (2009) og Operasjon Høye Nord (som Wekre i skrivende stund legger siste hånd på).

Inneholder Bonus-spor! (Åpningskapitlet til Wekres neste og siste krim i Operasjon-trilogien, Operasjon Høye Nord.)

terningkast5

«Norge er i ferd med å få en ny thrillerforfatter av internasjonalt format!»
Sindre Hovdenakk, VG

«… bygger ut handlingen på så uventede måter at man til slutt sitter med en fullblods internasjonal thriller hvor intet mindre enn rikets sikkerhet står på spill … et realistisk og troverdig nivå som gir boka et ekstra løft.»
Kurt Hanssen, Dagbladet

«Vår nye thrillerkonge får tunga til å fryse fast i boksiden.»
Mode Steinkjer, Dagsavisen

Eirik Wekres hjemmesider

Inngår i serien: Gyldendal krim