Papirgutten Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2015
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205479678

Papirgutten

To gutter forsvinner en vinterdag på vei til tennistrening. En ny sak for Alex Recht og Fredrika Bergman.
Pris 179,00
Utsolgt

Vinter i Stockholm. Idet barna ved den jødiske barneskolen er i ferd med å avslutte skoledagen, blir en lærerinne skutt i skolegården, foran øynene på sjokkerte barn og foreldre.

Samme ettermiddag forsvinner to unge gutter på vei til tennistrening. Et kraftig snøvær har rammet Stockholm og gjør letearbeidet vanskelig.

De to sakene blir først etterforsket hver for seg, men da myndighetene får varsel om at en israelsk etterretningsagent har reist inn i Sverige, skjønner Alex Recht og Fredrika Bergman at sakene har noe med hverandre å gjøre. De dras inn i jakten på en morder som er like hensynsløs som effektiv.

Eden Lundell, terrorsjef i Säpo, blir også dratt inn i morderens spill. Hun bærer på en hemmelighet som hun prøver å holde skjult for alle. Men i jakten på drapsmannen snus situasjonen mot henne selv, og familien hennes blir utsatt for stor fare.

Papirgutten er en intens fortelling, en bladvender med overraskende plot.

«Thriller på topp.»
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

«Plottet er suverent.»
Gunnar Gran, Stavanger Aftenblad

«Det er lenge siden jeg har lest en så oppslukende thriller. Den er intelligent skrevet, akkurat så komplisert at du må skjerpe deg for ikke å miste tråden, og den er uhyggelig godt bygget opp.»
TARA 

Inngår i serien: Gyldendal pocket
Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00
199,00