Rottekongen Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2021
400 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205558229
Oversetter: Inge Ulrik Gundersen

Rottekongen

Den andre boken med førstebetjent Vanessa Frank i hovedrollen.
Pris 199,00

En ung kvinne blir funnet død i leiligheten sin, knivstukket mer enn tjue ganger. Førstebetjent Vanessa Frank er ansvarlig for etterforskningen, og hun er sikker på at noe er galt.
  
I kjølvannet av feminismens fremgang brer det seg et digitalt nettverk av menn som hater kvinner. De kaller seg incels og henter inspirasjon fra internetts mørkeste kroker. Der møter de likesinnede som ønsker å hevne seg på alle kvinner som aldri nedverdiger dem et blikk. Når idé blir til handling, står mange liv på spill.
   
Rottekongen er en samfunnsaktuell spenningsroman, den andre i serien med førstebetjent Vanessa Frank i hovedrollen.

terningkast5_logo_logo

«Sleskt utspekulert stockholmskrim som er så dyktig laget og formidlet med så mye energi at man bare må overgi seg.»
Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«Jeg leste Pascal Engmans første utkast til Rottekongen, og kjente allerede da at dette var utmerket. Jeg kunne ikke legge det fra meg. Spenningen, historien. Kvinnehatet i incelbevegelsen. Vanessa Frank. Kjærlighetshistorien mellom Börje og Eva. Stjernen Celine med sitt grønne hår! Boken har alt! Holder høy internasjonal kvalitet. Nå har jeg lest boken på nytt. Helt utrolig!»
Camilla Läckberg, forfatter
  
«Med et effektivt språk, korte kapitler med cliffhangere og en spennende, troverdig intrige lykkes han i å bygge opp et tempo i fortellingen som aldri slipper taket på leseren.»
Aftonbladet
  
«I Rottekongen er temaet vold mot kvinner, og Engman lykkes med å gi det tyngde og spillerom samtidig som han hele tiden holder spenningen på topp – det er utrolig dyktig håndtert.»
Göteborgs-Posten

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
379,00
199,00
379,00