Stormvakt Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
480 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205565074

Stormvakt

Første bok i August Strindberg-serien.
Pris 229,00

Samme stormfulle natt som August Strindberg kommer til Hovenäset i Bohuslän, forsvinner den populære læreren Agnes sporløst. August har lagt Stockholm og en fremgangsrik karriere i finansbransjen bak seg for å følge drømmen om å åpne «Strindbergs second hand». Endelig skal han få drive med noe han elsker å gjøre – kjøpe og selge brukte ting – og dessuten på et sted som han har lengtet etter å dra tilbake til.
   
Men hele vestkystidyllen rystes av Agnes’ forsvinning. Politiet, med den empatiske og engasjerte Maria Martinsson i spissen, leter etter Agnes dag og natt. Håpet om å finne henne i live svinner. Hva er det som har skjedd? Og hvorfor får August Strindberg en ubehagelig følelse av at han sitter på en del av løsningen?

«Det er briljant fortalt, i en lett, nærmest feel good-aktig tone til tross for alle vanskelige relasjoner og gamle historier.»
Dagens Nyheter
    
«… denne nye serien er noe helt nytt, og utmerker seg ved en briljant fortelling, mennesker vi blir glade i og en tettvevd intrige, spennende gjennom hele boka.»
Liv Lysaker, LO Media

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
229,00
399,00