Svømmeren Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2016
368 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205490659
Oversetter: Kari Bolstad

Svømmeren

En forrykende krim spekket med menneskelig drama og stor psykologisk innsikt.
Pris 179,00
Utsolgt

En natt i Damaskus tidlig på 80-tallet må en amerikansk spion forlate sitt nyfødte barn til en usikker skjebne. Det er et svik han ikke klarer å forsone seg med. For å glemme tar han farlige oppdrag i Beirut, Afghanistan og Irak. Alt som kan holde tankene unna.

Tretti år senere blir den svenske EU-juristen Klara Walldéen oppsøkt av sin tidligere kjæreste, som forsker på krigsforbrytelser. Han er kommet over hemmeligstemplet informasjon og trenger hennes hjelp.

Samtidig, i Brussel, forbereder den arrogante lobbyisten George Lööw seg på å representere en ubehagelig klient med en skjult agenda. Langsomt dras han inn i et dødelig politisk spill der både regler og motspillere er diffuse.

Svømmeren er en krim full av spenning og overraskelser, i en verden av skiftende allianser og tvilsomme overenskomster. Men det er også en historie om skyld og oppreisning. Om hvordan man blir formet av sin fortid, og at man ikke kan skjule hvem man er.

terningkast5_logo

«Svømmeren er en bok du ikke lett legger fra deg. De første 250 sidene er spennende – de siste hundre er intenst spennende!» Tom Egeland, VG

«Helproff og tankevekkende svensk thriller.» Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

«Det er intenst, historien er glødende, vi vil videre.» Remi Laakso, Hamar Arbeiderblad

«Blodet bruser.» Arne Borge, Bokmagasinet Klassekampen

«Får meg til å tenke på Homeland … Genialt» Litteratursiden.dk

terningkast5_logo

« … vi snakker internasjonal thriller med snert. Zander syr alt dette elegant sammen til en fartsfylt, uten å bli heseblesende, historie.» Pål Andreassen, Moss Avis

Inngår i serien: Gyldendal krim
Produktet finnes også i følgende varianter
Pris