Tolv utemte hester Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2024
464 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205600959

Tolv utemte hester

«Mesterlig krimbok.» Elin Brend Bjørhei, VG
Pris 229,00

Hanne Wilhelmsens liv er i ferd med å gå i oppløsning. Kona Nefis har forlatt henne og tatt deres felles datter Ida med seg. Da ett av de få menneskene Hanne bryr seg om her i verden i tillegg blir brutalt drept, må hun kjempe for både å redde familien og løse en drapssak viktigere enn noen hun tidligere har vært borti. I kamp med egne destruktive krefter og tanker blir hun ledet inn i et dystert landskap av hat, forakt og overgrep, der det også viser seg at en rekke uforklarlige graviditeter er en del av et større, skremmende hele. Søvnløs og desperat arbeider Hanne døgnet rundt, og finner til slutt en sannhet som ikke er til å leve med. For noen.

Elin Brend Bjørhei, VG

Dagbladet

Nettavisen

Hverdagsnett

Randaberg24

«Wow! Og dobbelt-wow! Anne Holt drar i gang sin tolvte Hanne Wilhelmsen-roman med et smell.»

Tarald Aano, Stavanger Aftenblad

«Tolv utemte hester er en soleklar favoritt i år.»

Simen Ingemundsen, Randaberg24

«I sin tolvte bok om Hanne Wilhelmsen er det som om Anne Holt slapper av og er mer leken og humoristisk enn tidligere …»

Cathrine Krøger, Dagbladet

«Her er det spenning helt frem til bortimot siste side og Anne Holt tar oss med på en overraskende og annerledes thriller-turné som gjør at jeg håper Hanne Wilhelmsen holder seg i såpass form at hun gyver løs på nye gåter så fort hun får pusta ut. Vi trenger nemlig Hanne Wilhelmsen – og Anne Holt.»

Tor Hammerø, Nettavisen

«Helt siden debuten har Anne Holt vært en av våre aller fremste krimforfattere, og med Tolv utemte hester viser hun at hun er på topp.»

Elin Brend Bjørhei, VG

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
449,00
229,00