Utenfor er hundene Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2019
320 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205522923

Utenfor er hundene

Varg Veum i storform!
Pris 199,00

En mørk vinterkveld ute på et oppdrag kommer plutselig en bil i full fart mot Varg Veum. Det er bare med nød og neppe han unngår å bli påkjørt og drept. Dette får ham til å tenke på to dødsannonser han har lest de siste månedene. To av mennene som har sonet en dom i en overgrepssak der Veum selv i en kort periode var feilaktig siktet, har omkommet på en måte som politiet har lagt til side som ulykker. Veum får nå mistanke om at dette kan være noe langt mer alvorlig enn tilfeldige dødsulykker. I så fall står han kanskje selv på den samme dødslisten …

 

Med frykt for eget liv som drivkraft setter Veum i gang med å nøste opp blant gjerningsmenn og ofre i den gamle saken. Et nytt dødsfall forsterker hans mistanker, og etterforskningen bringer ham på sporet av nye brutale ugjerninger og en ukjent hevner der ute i mørket.

 

«Utenfor er hundene er en mørk og troverdig kriminalfortelling (...) en umiskjennelig Gunnar Staalesen-roman med distinkt særpreg og karakter»
Gro Jørstad Nilsen, Bergens Tidende

«Gunnar Staalesen leverer nok en knallgod Varg Veum-krim»
Mari Grydeland, Aftenposten

«... Utenfor er hundene toner ut i beste veumsk ånd: Det er lite håp, vi gjør vårt beste. Tar heisen opp til de sju fjell, går på ski, puster.» 
Jarle Natland, Stavanger Aftenblad

 «Handlingen i romanen drives fram av en utsøkt dialog (...) Gunnar Staalesens styrke er å bygge opp handling og spenningskurve uten å ta i bruk sterke og blodige effekter.» Finn Stenstad, Tønsbergs Blad

«Denne boka er et sikkerstikk for alle som liker Gunnar Staalesens Varg Veum-romaner.»
Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa

«Spennende typetegning krydrer alltid en god krim.»
Jon Terje Grønli, Gjengangeren

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00
399,00